Tzalam fancy triplek ka Méksiko

Katerangan pondok:

Lapis mewah, disebut oge triplek hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, parota, tazlam, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur lapis beureum

1. Wear-tahan, anti cracking, anti asam jeung basa-tahan

2. Taya kontaminasi warna antara beton jeung dewan shuttering

3. Bisa potong ukuran leutik pikeun reusing.

Rincian téknis

Spésifikasi produksi
Tipe Kualitas Tzlam fancy triplek
Beungeut Ek Beureum, Jati Alam, Jati EV, Jati EP, Abu, Walnut, Cherry, Wenge, Beech, Maple, Ebony, Sapeli, Zabrawood, Rosewood, Aprikot jsb ...
Balik deui Poplar / Kayu atos
Inti Poplar, Hardwood, Combi, Eucalyptus
Kelas A, AA, AAA
Lem MR lem,E1,E2
Ukuran (mm) 1220 × 2440, 915 * 2135, ukuran panto séjén, atawa sakumaha dipénta
Ketebalan (mm) 1.6mm-5mm atanapi sakumaha dipénta anjeun
Uap 8-16%
Bungkusan Bungkusan pallet standar:
Kantong plastik jero, luar tilu lapis atanapi kotak kertas, dibungkus ku pita baja ku garis 4x6 pikeun nguatkeun.
Pamakéan Hiasan interior, jati
Kamampuhan suplai Sakitar 1000CBM per minggu
MOQ 20FT Wadahna, ngeunaan 24CBM
Sarat pamayaran 1. 100% L / C dina tetempoan
2. 30% T / T sateuacanna, 70% L / C dina tetempoan
3. 30T / T sateuacanna, 70 T / T dina tetempoan salinan bl
Waktos pangiriman Dina 20 poé sanggeus narima 30% deposit atawa L / C aslina dina tetempoan

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel? 

A: Sumuhun, urutan sampel geus sadia pikeun dipariksa kualitas sarta uji pasar.Tapi anjeun kudu mayar biaya sampel sarta ongkos express.

Q2: Dupi anjeun nampi pesenan ngaropéa? 

A: Leres, ODM & OEM disambut.

Q3: Naon waktos kalungguhan? 

A: Numutkeun kuantitas pesenan, pesenan leutik biasana peryogi 3-5 dinten, pesenan ageung peryogi negosiasi.

Q4: Naon istilah jaminan anjeun? 

A: Urang nyadiakeun 12 bulan waktu jaminan.

Q5: Naon istilah pamayaran anjeun? 

A: Kami nampi Escrow, T / T, West Union, Cash sareng sajabana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami