Produk

  • 12mm atanapi 15mm atanapi 18mm Brown Kelautan Shuttering Film Nyanghareupan lapis

    12mm atanapi 15mm atanapi 18mm Brown Kelautan Shuttering Film Nyanghareupan lapis

    The Poplar Core Film Nyanghareupan Lapis mangrupakeun jenis Film Nyanghareupan Lapis nu adopts kualitas luhur sakabeh poplar veneer salaku bahan inti.Aya opat jinis Film Faced Plywood anu diproduksi ku XIMING, kalayan merek XIMINGWOOD (1 STAR), XIMING WOOD (2 STAR), XIMING WOOD (3 STAR), XIMINGWOOD (4 STAR), XIMING WOOD (5 STAR) masing-masing.Ieu Opat Jenis Film Nyanghareupan Lapis pakait jeung sasmita béda jeung harga.Unggal Jenis Film Nyanghareupan Lapis boga ciri unik sorangan jeung kasempetan pamakéan.Konsumén bisa milih triplek béda nurutkeun pangabutuh maranéhanana.

  • Lapis Birch/Uv Lapis Birch/Vietnam Lapis kualitas luhur

    Lapis Birch/Uv Lapis Birch/Vietnam Lapis kualitas luhur

    Lapis Birch dijieun ku gluing babarengan sababaraha plies kai Birch atawa jenis séjén tina veneer kai.Aya salawasna jumlah ganjil tina veneers sarta unggal ply nyaeta di sudut katuhu ka handap, nu mere bahan stabilitas unggulan jeung kakuatan.Jinis lem sareng ketebalan lapis nangtukeun kasesuaian lambar pikeun aplikasi anu khusus.

  • 12mm atanapi 15mm atanapi 18mm coklat pilem shuttering laut Nyanghareupan triplek

    12mm atanapi 15mm atanapi 18mm coklat pilem shuttering laut Nyanghareupan triplek

    Okoume Plywood dijieun tina kai tina tangkal Okoume.Ieu sok disebut Okoume Mahoni sarta ngabogaan hue pinkish-coklat atawa beureum bulak.Okoume boga tékstur seragam jeung sisikian lempeng ka bieu wavy nu Sigana interlocked tur pikaresepeun.

  • 18mm pensil Cedar lapis ti Cina

    18mm pensil Cedar lapis ti Cina

    Pensil Cedar Lapis Propil

    Pencil Cedar Plywood mangrupikeun jenis plywood komérsial kalayan lapisan alur. Plywood komersial dina istilah saderhana nyaéta lapis dasar atanapi standar anu sayogi.Lapis komersil disebut ogé lapis lapis MR.MR nangtung pikeun tahan Uap.Ulah galau MR jeung waterproof.Tahan Uap hartina triplek bisa tahan sababaraha jumlah Uap, kalembaban jeung dampness.

  • 12mm 15mm 18mm Hideung walnut lapis fancy

    12mm 15mm 18mm Hideung walnut lapis fancy

    Lapis fancy, disebut oge triplek hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.

  • Parota Tzalam Triplay Fancy Plywood ka Méksiko sareng AS

    Parota Tzalam Triplay Fancy Plywood ka Méksiko sareng AS

    Lapis fancy, disebut oge triplek hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.

  • 4.2mm Lapis ek Beureum fancy

    4.2mm Lapis ek Beureum fancy

    Lapis mewah, disebut oge lapis hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.

  • Tzalam fancy triplek ka Méksiko

    Tzalam fancy triplek ka Méksiko

    Lapis mewah, disebut oge triplek hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, parota, tazlam, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.

  • Wenge triplek fancy pikeun hiasan

    Wenge triplek fancy pikeun hiasan

    Lapis mewah, disebut ogé lapis hiasan, biasana dilapis ku veneer kayu keras anu saé, sapertos ek beureum,parota, tazlam, lebu, wenge, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.

  • 18mm ek bodas fancy triplek

    18mm ek bodas fancy triplek

    Lapis fancy, disebut oge triplek hiasan, biasana veneered kalawan veneers hardwood alus-pilari, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.